Retourneren & Transportschade

Retourneren

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren met opgaaf van een geldige reden. Je hebt na annulering 14 dagen tijd om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je eigen adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Via een retourlink is het heel eenvoudig om een artikel retour te sturen. De kosten van het retoursturen zijn gelijk aan de verzendkosten.

Mocht je geen gebruik maken van de retourlink dan adviseer ik je om je retournering met track & trace en verzekering te versturen. Op deze manier kun je altijd bewijzen dat je iets retour hebt gestuurd mocht dit verdwijnen bij de post. Doe je dit niet en komt het niet aan bij ons, dan kan ik de retourzending helaas niet afhandelen.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@kerstdorpfan.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


Transportschade

Ondanks dat ik mijn uiterste best doe om alles goed te verpakken in stevige dozen en gebruik te maken van opvulmaterialen en luchtkussenfolie kan het altijd gebeuren dat er met een pakket onzorgvuldig om wordt gegaan tijdens transport en er schade ontstaat.

Alle pakketten die ik verzend worden verzekerd tegen schade en vermissing. Om gebruik te kunnen maken van de verzekering zijn er een aantal voorwaarden waar aan voldaan moet worden;

- De schade dient meteen na ontvangst per email bij mij te worden gemeld (binnen 48 uur na ontvangst van het pakket)
- Van de volgende zaken dient een foto gemaakt te worden en via de mail meegestuurd te worden;
     - De uiterlijke kenmerken van de zending
     - Eén foto van de hele buitenkant van het pakket
     - Eén foto van het verzendlabel (duidelijk leesbaar)
     - Eén foto van het geopende pakket
     - Eén foto van alle typen binnenverpakkingen
     - Eén foto van de volledige inhoud van de zending
     - Eén foto van het gehele beschadigde artikel
     - Eén detailfoto van de schade 
- De omverpakking mag pas vernietigd worden na afhandeling van de schade
- In sommige gevallen kan een schaderapport van een lokaal postkantoor nodig zijn
- In de meeste gevallen dient het beschadigde item retour gestuurd te worden naar de verzekering. In dat geval ontvang je een retourlabel van mij.
- Voordat de schade afgehandeld is mogen items niet gelijmd / hersteld worden.

Indien aan bovenstaande voorwaarden niet voldaan is worden schademeldingen niet in behandeling genomen.

© 2017 - 2021 Kerstdorpfan.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel